Estàs pensant en fer un màster d’Auditoria?

Desde Auditors Barcelona creíem en la formació constant dels nostres Auditors, i per això us volem propossar l’últim Master de Auditoria i Comptabilitat de l’Universitat Abat Oliba.

Un Màter on podràs conèixer les últimes novetats, les últimes actualitzacions del sector i sobretot estudiar amb els millors professors possibles.

El  Màster en Auditoria i Comptabilitat que, com a títol propi, s’impartirà conjuntament amb la Universitat Abat Oliba el proper curs 2013-2014. Està prevista l’homologació com a Màster oficial en règim de dispensa en l’accés al ROAC per al curs 2014-2015. Aquest ensenyament combina la formació presencial i virtual per afavorir el desenvolupament de les pràctiques professionals.

El curs està especialment dirigit a titulats universitaris dins de l’àmbit de la direcció d’empreses i l’economia, principalment, i a totes aquelles persones que volen iniciar una carrera professional dintre d’aquest sector, mitjançant una formació teòrica i pràctica que abasti les diferents opcions d’especialització en auditoria i comptabilitat. Una part dels crèdits del pla d’estudis està dedicat a matèries teòriques i la resta a pràctiques en firmes i despatxos d’auditoria. Si tens prevista alguna incorporació pel mes de setembre i tens a la persona escollida també pot entrar dins d’aquest Màster amb les pràctiques programades.

Creiem que aquesta programació pot ser molt interessant per a tots els col·legiats i en aquest sentit ens adrecem a vosaltres per tal de demanar-vos si esteu en disposició d’assumir alumnes en pràctiques a partir del proper mes d’octubre de 2013, previ procés de selecció per part del Col·legi i/o firma, amb un total de fins entre 1.000 i 1.400 hores de pràctiques. Per a les firmes i despatxos, un alumne en pràctiques distribuïdes entre octubre 2013 i juliol 2014, es calcula en un cost de 650€ mensuals, aproximadament.